Poliisit auttoivat synnytyksessä pikaruokaravintolan parkkipaikalla – kahdesti kahden päivän aikana!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joukko Yhdysvaltojen New Jerseyssä työskenteleviä poliiseja päätyi taannoin elämään todellista deja vu -tilannetta. He avustivat kahta eri naista synnytyksessä kahden päivän aikana – saman pikaruokaravintolan parkkipaikalla.

Kolme poliisia oli partioimassa Denvillessä, kun he vastasivat paikallisen Burger King -ravintolan pihalta tulleeseen hälytykseen. Paikalla oli odottava äiti, joka oli juuttunut liikenteeseen matkalla sairaalaan synnyttämään lastaan. Poliisit auttoivat vanhempia lapsen synnytyksessä.

Seuraavana iltana toinen odottava äiti oli matkalla paikalliseen sairaalaan, kun hänen supistuksensa alkoivat. Nainen parkkeerasi samaisen Burger Kingin parkkipaikalle ja soitti hätänumeroon.

Synnyttävää äitä avustamaan saapuivat samat kolme poliisia, jotka olivat jo edellisenä päivänä auttaneet samalla parkkipaikalla tapahtuneessa synnytyksessä. Parsippany Patch -lehden mukaan kumpikin äiti synnytti terveen poikalapsen.