Prinsessa Dianan kunnianosoitus tyrmättiin: ”Näyttää narkomaanilta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Prinsessa Dianan kuolemasta on kulunut jo 20 vuotta, mutta edesmennyt kuninkaallinen on edelleen monien ihmisten mielessä. Englannin Chesterfieldissä on nyt julkistettu kunnianosoitus, joka on kuitenkin tyrmätty välittömästi sosiaalisessa mediassa. Kuvat kertovat miksi.

Splash

– En tiennytkään, että hän kuoli huumeiden vaikutuksen alaisena, eräs kommentoinut totesi.

– Emmekö olisi voinut tehdä kunnianosoitusta, jossa hänet esitettäisiin ennen kuolemaansa? toinen ihmetteli.

– Hän näyttää siltä, että olisi nauttinut 18 olutta, kolmas veisteli.

Prinsessa Dianan kuvan todettiin lisäksi näyttävän enemmän Rod Stewartilta tai Worzel Gummidgelta kuin rakastetulta prinsessalta.

HBO julkaisee Prinsessa Dianasta dokumenttielokuvan, joka sisältää muun muassa prinssi Williamin ja prinssi Harryn haastetteluja. He kertovat äidistään ja siitä, kuinka hän vaikutti heidän elämäänsä. Dokumenttielokuva sisältää myös ennennäkemätöntä arkistomateriaalia ja haastatteluja tahoilta, jotka eivät ole aikaisemmin kommentoineet aihetta. Elokuva käsittelee myös Dianan hyväntekeväisyystyötä.