4-vuotias Turo hurmasi Yleisradion haastattelussa: ”Gryöntzy grynö dö! Se on siansaksaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan sanonnan mukaan lasten suusta totuus kuullaan. Niin on käynyt tälläkin kertaa, kun YLE Tampere käväisi Lempäälän Sääksjärvellä sijaitsevassa Otsonmäen päiväkodissa tiedustelemassa lapsilta miten esikoulu eroaa päiväkodista. Haastatteluun pääsi nelivuotias ihastuttava Turo-poika.

Pikkumies vastaili kysymyksiin rennosti vähän kysymyksen vierestä, mutta tiesi kuitenkin kertoa, että koulussa opiskellaan muun muassa ruotsia. Sitä hän ei puhunut, mutta antoi kuitenkin hellyttävässä haastattelussa hieman toisenlaisen kielinäytteen.

– En osaa, mutta tämmöistä kieltä ainakin osaan: Gryöntzy grynö dö! Se on siansaksaa, Turo vastasi.

Haastattelu on saanut valtaisan suosion, ja Turon mietteet ovat saaneet tuhannet ihmiset hyvälle tuulelle. Monet kommentoineet ovat olleet sitä mieltä, että tällaisia haastatteluja tarvittaisiin jatkossa enemmänkin. Mitä sinä olet mieltä?