Anthony Bourdain tarjoaisi Donald Trumpille myrkkykasvia illallisella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen julkkiskokki Anthony Bourdain on suorasanainen mies, jonka asenteellinen elämänote näkyy myös hänen matkailuohjelmissaan. Hän jos kuka on nähnyt ja kokenut maapallon monimuotoisuutta. Mies ei tiettävästi voi sietää maansa presidentti Donald Trumpia.

TMZ tavoitti hiljattain Anthony Bourdainin Los Angelesin kansainväliseltä lentoasemalta. Mies lateli mielipiteitään tuttuun tyyliinsä sanoja sensuroimatta. Hän muun muassa kertoi, että ei menisi mistään hinnasta Pohjois-Koreaan edes matkailuohjelmansa puitteissa, koska kaikki maan kansalaiset näkevät nälkää. Hän haukkui Kim Jong-unin lihavaksi pikkupaholaiseksi.

Anthony Bourdainilta kysyttiin, mitä hän tarjoilisi Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille, mikäli kokki valmistaisi hänelle illallisen. Hän vastasi hetkeään epäröimättä: ”Myrkkykatkoa!”. Myrkkykatko on erittäin myrkyllinen hengityslihasten lamaantumisen ja sydämen pysähtymisen aiheuttava kasvi.