Erikoinen villitys leviää – nyt teen päälle kaadetaan juustovaahtoa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ravintolat yrittävät jatkuvasti kehitellä uusia ruokatrendejä ja keksiä hauskoja muunnoksia vanhoihin klassikoihin miellyttääkseen vanhoja asiakkaitaan ja houkutellakseen uusia. Nyt kahviloissa on alkanut leviämään erikoinen teetrendi, kun teen sekaan on lisätty juustoa.

Condé Nast Traveler -sivusto kertoo uudesta trendikkäästä tavasta juoda teetä. Kiinassa on kehitelty teejuoma, jossa teen päälle lisätään vaahtomainen juustokerros. Juustotee on nopeasti kasvattanut suosiotaan Kiinassa, josta se on levinnyt vähitellen muihian Aasian maihin ja alkanut nyt leviämään myös Yhdysvalloissakin.

Juustotee kuuluu nauttia ilman kantta ja pilliä suoraan mukista, että joka suulliselle saadaan sekä teetä että juustovaahtoa. Juuston ja teen yhdistelmä on asiakkaiden mukaan hämmentävän yhteensopiva. Juuston kera tee maistuu ja tuntuu suussa kermaiselta ja on ikään kuin teepirtelö.

Thank you for having us! 💛💚❤️ . . . . . #cheeseteaid #letscheeseup #kulinermedan

A post shared by Cheese Tea 芝士の茶 (@cheesetea.id) on