Hollywood-tähti löysi kuvansa potenssilääkemainoksesta: ”Olen seisokkiongelmien mainoskasvo”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja ohjaaja Zach Braff muistetaan erityisesti Scrubs, eli Tuho-osasto -sarjan tähtenä. Nyt mies on löytänyt oman kuvansa yllättävästä ja kyseenalaisesta yhteydestä.

Zach Braff jakoi Twitterissä kuvan itäeurooppalaisesta potenssilääkemainoksesta. Siinä tähti poseeraa Scrubs-sarjan roolihahmona. Arvatenkaan näyttelijältä itseltään ei ole haettu lupaa hänen kuvansa käyttöön mainoksessa.

– Olen venäläisten seisokkiongelmien mainoskasvo, Braff kirjoitti Twitterissä.

Toimittaja Diana Bruk kommentoi mainoksen lupaavan, että lääke palauttaa käyttäjän mieskunnon. Pian näyttelijän Twitter-seuraajat jakoivat myös kuvia ilmoituksista, joissa Braffin kasvoilla mainostettiin tietokonekorjausta.

Tähtien kuvien luvaton käyttäminen erilaisissa mainoksissa ei ole harvinaista, etenkään entisen Neuvostoliiton maissa. Mainoksissa on nähty muun muassa Angelina Jolien, Radioheadin Thom Yorken ja jopa Barack Obaman kuvia.