Jari Sillanpään Vain elämää -päivä oli täynnä tunteita – kyyneleiltä ei vältytty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Vain elämää -televisiosarjan All Stars -tuotantokaudella oli tänään vuorossa Jari Sillanpään päivä. Pitkän ja menestyksekkään uran varrelta riitti muille artisteille esitettävää siinä määrin, että kappalevalinnoissa oli varmasti runsaudenpulaa. Kyyneleiltä ei tässä jaksossa vältytty.

Muutama päivä ennen jakson esittämistä televisiossa Jari Sillanpää jäi Helsingissä kiinni henkilöauton ajamisesta voimakkaiden huumeiden vaikutuksen alaisena. Kohu toi varmasti ruutujen ääreen tavallistakin enemmän katsojia, ja Sillanpään kesällä nauhoitettuja puheita seurattiin tarkasti kohun näkökulmasta.

Sillanpää herkistyi jakson aikana useita kertoja kyyneliin kuullessaan hittejään muiden tähtien esittämänä. Illan esiintyjistä Cheek nousi odotetusti vahvimpien joukkoon esittämällä Sillanpään Sinä ansaitset kultaa -hitin. Tuttuun tapaan räpillä kasvatettu kappale oli tarttuva ja siitä tullee syksyn radiohitti. Sanni esitti Malagaan-kappaleen ja sai Sillanpään ihastelemaan laulajattaren äijäenergiaa.

Apulanta-yhtyeen keulahahmo ja muillekin artisteille useita hittejä kirjoittanut Toni Wirtanen esitti vaikuttavan ja voimakkaan version Jari Sillanpään Rakkaudella merkitty mies -kappaleesta. Esityksensä jälkeen Toni kommentoi itselleen ominaista vahvaa esiintymistyyliä yllättävällä tavalla.

– Tuolla vitun huutamisella mä tapan vain oman epävarmuuteni. On kummallista, että en ole tähän ikään mennessä keksinyt mitään muuta, Toni Wirtanen totesi kameralle.

Juha Tapio esitti Suurempaa-kappaleen, jonka Sillanpää kertoi liittyvän entiseen kumppaniinsa. Samalla Jari kertoi ryhtyneensä rakastamaan itseään vasta aivan viime vuosina. Kappaleen jälkeen Tapio vaikutti olevan liikuttuneempi kuin Sillanpää, ja miehet halasivat toisiaan pitkään.

Kaija Koo puolestaan esitti illan jaksossa Tanssii kuin John Travolta -kappaleen ja Jenni Vartiainen Sillanpään uran suurimpiin hitteihin lukeutuvan Oot täydellinen -kappaleen. Sillanpää valitsi Vartiaisen kappaleen illan parhaaksi, joten Jenni ja Jari esittivät jakson päätteeksi kappaleen duettona.