Uutuus muuttaa koiran discovaloiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heti ensimmäisenä ei tulisi mieleen yhdistää koiria ja discovaloja toisiinsa, mutta startup-yritys Party NY on nyt esitellyt uudenlaisen tuotteen, joka tekee juuri sen. Kyseessä on koirille tarkoitettu The Disco Dog -liivi, jossa on kymmenittäin tietokoneohjattuja LED-värivaloja.

Splash

Koiran isäntä tai emäntä voi ohjata koiran discovaloja älypuhelimella, jolla voi myös lähettää koiran yllä olevaan viittaan erilaisia tekstejä. Laite on varustettu ohjelmistolla, joka esittää asussa automaattisesti tekstin ”KADONNUT KOIRA”, kun koira menee tarpeeksi etäälle isännästään tai emännästään.

Party NY hakee parhaillaan keksinnölleen joukkorahoitusta Kickstarter-palvelussa. Ensimmäisessä erässä tuotteita valmistetaan vain 80 kappaleen rajoitettu erä. Palvelussa yhden kappaleen voi tilata itselleen 300 dollarilla.