Valtava gorillaemo hellii vastasyntynyttä – kuvissa silkkaa äidinrakkautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australian New South Walesissa sijaitsevaan maineikkaaseen Taronga Zoo -eläintarhaan saatiin äskettäin perheenlisäystä, kun uhanalainen gorillapariskunta Mbeli ja Kibali saivat poikasen. Perhetapahtuma oli iloinen paitsi pariskunnan myös koko lajin kannalta.

Iloisen uutisen myötä eläintarhassa on nyt yhteensä seitsemän gorillaa. Nyt Mbeli-poikanen on päässyt poseeraamaan tietämättään valokuvaajille, kun se oli emonsa hellässä huomassa. Valtavasta kokoerostaan huolimatta Mbeli-emo osasi käsitellä rakasta pienokaistaan hyvin hellävaroen. Lopulta kuvaussession päätteeksi emo meni makuulleen ja nosti poikasen rinnalleen.

– Mbeli on hyvin rauhallinen ja itsevarma emo. Hänen oma emonsa oli fantastinen roolimalli, joten hän toimii nyt samalla tavalla itsekin, eläintarhan kädellisten hoitaja Alison Smith kertoi.

Splash
Splash
Splash
Splash