Beyoncen povi pursui paidan alta – muotoja ainakin riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyonce ja hänen aviomiehensä Jay-Z eivät paljastaneet pitkään aikaan heidän kaksosvauvojensa nimiä tai jakaneet heidän kuviaan julkisuudessa. Kuukausi syntymän jälkeen Beyonce kuitenkin julkaisi kaksosten kanssa ensimmäisen kuvan, jonka yhteydessä hän paljasti vauvojen nimien olevan Sir ja Rumi.

35-vuotias perheenäiti toipui synnytyksestä ja sen tuomista muutoksista ennätysvauhtia. Synnytyksestä on vain kuukausia aikaa, mutta Beyonce nähtiin jo vartalonmyötäisissä asuissa. Eilen kaunotar vieraili katsomassa musikaalia New Yorkin Broadwaylla, ja hän oli pukeutunut tilaisuutta varten todella paljastavaan tiukkan paitaan.

Beyonce julkaisi äskettäin Instagramissa valokuvia, joissa nähtiin naisen vatsa, koska laulajatar oli valinnut ylleen mustat repaleiset farkkushortsit ja lyhyen FILA-merkkisen paidan. Beyonce näytti asuvalinnallaan, että hänen vartalossaan ei ole enää merkkejäkään siitä, että hän olisi vielä hetki sitten kantanut vatsassaan kaksosvauvoja.

Splash
Splash
Splash