Christina Milian povekkaana – rintamus ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun.

Nyt Christina Milian on kuvattu saapumassa West Hollywoodin Poppy-ravintolan avaijaisjuhliin upeassa oranssinvärisessä mekossa. Asu sopi entiselle teinipopparille täydellisesti, sillä se oli varustettu näyttävällä kaula-aukolla.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash