Isä soitti vauvalle ensikertaa kitaraa – ihana reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vauvat tuntevat musiikin ja nauttivat siitä suuresti. Musiikki saa heissä monesti suuria ilontunteita aikaan eivätkä he epäröi näyttää sitä vaan voivat alkaa esimerkiksi tanssimaan oli tilanne mikä tahansa.

Nyt YouTube-videolla nähdään ihana tilanne, jossa isä on päättänyt soittaa pienelle poikavauvalleen ensimmäistä kertaa kitaraa. Poika on aseteltu sohvalle mukavaan asentoon istumaan ja kuuntelemaan isän soittoa, joka saa pojan täysin lumoutuneeksi.

Verkossa on nähty monia suloisia esimerkkejä siitä miten vahvasti pienet vauvat ovat reagoineet kuullessaan musiikkia. Nyt videolla nähtävä vauvakin katselee isänsä soittoa ja ihmettelee todella suloisesti suu auki ja silmät pyöreinä ääntä, joka kitarasta kuuluu. Kun isä lopettaa soittamisen, pojan suupielet kaartuvat suloiseen hymyyn.