Kissaihmisen selkärepussa yllättävä näky – kissa kurkisteli ikkunastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissoja kuljetetaan usein matkoilla omistajiensa mukana muovisissa kantolaatikoissa, jotka ovat ankean näköisiä ja vaikeita kantaa mukana. Kissoille on kuitenkin suunniteltu nyt myös omia kantoreppuja, joiden avulla omistajat voivat kantaa pienikokoisia lemmikkejä selässään.

Kaksi vuotta sitten markkinoille tulleet Patent Bubbel Carriers -reput sisältävät kissalle hauskan kurkistusikkunan ja mukavat oltavat. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa eräs kissanomistaja kantaa kissaansa tällaisessa selkärepussa.

Huvittavalla videolla nähdään miten ihmeissään kissa on kurkistellessaan omasta kuplastaan ulos. Kissa näyttää olevan hellyttävän hämillään siitä mitä sen ympärillä tapahtuu, ja kissa pitelee suloisesti ikkunasta kiinni katsellessaan repusta ulos.