Lindsay Lohan leikkeli kasvojaan – karmiva tulos kaukana luonnollisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri 30 vuotta täyttänyt näyttelijätär ja laulaja Lindsay Lohan haluaa juhlia pyöreitä vuosia kunnolla. Hän järjesti taannoin syntymäpäiväjuhlansa Kreikassa Mykonosin saarella, jonne hän on kutsui ystäviään ja julkkiksia juhlimaan kanssaan. Nyt kolmenkympin kriisi näyttää iskeneen Lohaniin.

Eilen Lindsay Lohan kuvattiin pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän oli eturivissä katsomassa Modesto Lomba, Devota & Lomban ensi kevään malliston muotinäytöstä Madridin muotiviikoilla Espanjassa. Huomio kiinnittyi kuitenkin tällä kertaa mallikaunotarten sijaan Lohanin kasvoihin, joita on kuvien perusteella operoitu viime aikoina melkoisesti.

Lohanin kasvot näyttävät siltä, että hänen kasvojensa ihoa olisi kiristetty merkittävästi ja lisäksi kasvoihin on otettu keinotekoista täytettä. Tulos ei ole kovin mairitteleva verrattuna takavuosien luonnolliseen ulkonäköön.

Lindsay Lohan ei ole juurikaan ollut viime vuosina otsikoissa töidensä merkiessä, mutta äskettäin hänen kerrottiin tekevän paluuta televisioon. Hänen uutisoitiin olevan mukana The Anti-Social Network -realitysarjassa, ja seuraavaksi on vuorossa brittiläinen komediasarja.