Mel B pelkää seksivideonsa paljastumista – rukoilee tuomarilta apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on ollut viime aikoina otsikoissa rumia piirteitä saaneen avioeronsa tiimoilta. Oikeudenkäynnin myötä selvisi, että avioeron syynä oli muun muassa naisen pakottaminen ryhmäseksiin ja toistuvat pahoinpitelyt.

Mel B järjesti lähestymiskiellon Belafontelle, eikä mies saa enää tavata heidän yhdessä kasvattamia lapsiaan. Nyt Stephen Belafonte hakee oikeuden kautta yhteishuoltajuutta perheen 10-vuotiaalle Angel-tyttärelle.

Miehen mukaan Mel B ei ole sopiva äidiksi, koska hän käyttää kokaiinia ja alkoholia lasten läsnäollessa. Oikeudenkäynti on pitkittynyt, minkä vuoksi laulajatar pelkää, että seuraavaksi ex-mies esittelee pariskunnan yhteiset seksinauhat oikeudessa naisen kiusaksi.

Mel B on Daily Mail -sivuston mukaan rukoillut tuomaria jo päättämään heidän oikeudenkäyntinsä, koska hän pelkää, että Belafonte tulee naisen harmiksi tuomaan julkisuuteen lisää heidän kuvaamiaan seksinauhoja. Tällä hetkellä oikeudessa esitetyissä nauhoissa on nähty Belafonte harrastamassa seksiä toisten naisten kanssa. Mel B ei halua, että julkisuudessa nähdään nauhoja, joissa myös hän on kameran edessä.