Hellyttävä ilmoitus verkossa: Orpo Taavi-poronvasa etsii uutta kotia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin lukemattomia ilmoituksia esimerkiksi koirista ja kissoista, joille etsitään syystä tai toisesta uutta kotia. Nyt sosiaalisessa mediassa leviää kuitenkin hieman toisenlainen ilmoitus, jossa etsitään uutta kotia hellyttävälle poronvasa Taaville.

– Olen Taavi, kesäkuussa täällä Pudasjärvellä syntynyt ja heti orvoksi jäänyt poronvasa. Kasvoin ihmisten hoivissa tuttipullosta ruokaillen ja sen myötä leimaannuinkin vahvasti ihmisiin. Muutamien vanhempien sarvipäiden mukana olen hieman käynyt seikkailemassa metsässä, mutta palailen kuitenkin aina takaisin kotipihaan kaksijalkaisten pariin: pidän niistä lajitovereitani enemmän, ilmoituksessa todetaan.

– Olen kiltti tyyppi, en puske enkä käpällä eli lyö sorkillani. Seuraillen ihmisiä kaikkialle ja nautin rapsutuksista erityisesti korvan takaa, olen kovin seurankipeä – itseasiassa niin kovasti, että jos ulko-ovi jää auki niin tulen varmasti olkkariin köllöttelemään. Myös myymäläautoon olen yrittänyt shoppailemaan.

Taavi asustaa nykyisin aitauksessa muiden ”sorkallisten” kanssa, mutta se viihtyisi varmasti paremmin saadessaan olla ihmisten parissa ja sitä rapsuttavien käsien saavutettavissa. Ilmoituksen julkaisseen Laura Lehtolan mukaan viestejä on tullut jopa yli 150 kappaletta, joten Taavin majoittaminen näyttää kiinnostavan kovasti. Toivottavasti Taaville löydetään uusi rakastava koti ja uusia porokavereita.