Rihanna dramaattisena gaalassaan – illan seksikäs kuningatar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna järjesti New Yorkin muotiviikoilla kolmannen vuosittaisen The Diamond Ball -gaalan, josta on nopeasti muodostunut yksi julkkispiirien kuumimmista hyväntekeväisyystapahtumista. Tähdet pukeutuvat juhliin aina parhaimpiinsa, eikä itse illan kuningatar Rihannakaan pettänyt korkeita odotuksia.

29-vuotias Rihanna saapui hyväntekeväisyystapahtuman kuvausseinälle henkeäsalpaavan upeassa mustassa iltapuvussa. Pitkähihaisessa iltapuvussa oli vyötäröä halaava tiukka ylöosa ja runsas hame, jonka lyhyt etuosa antoi suoran näkymän kaunottaren sääriin.

Asun kohokohta oli kuitenkin pitkä laahus, joka seurasi naista todella näyttävästi. Pitkät kiharalle taivutetut hiukset ja tumma dramaattinen meikki kruunasivat tyylin, joka oli gaalan nimen hengessä nostettu vielä ylellisemmälle tasolle todella suurilla ja näyttävillä timanttisormuksilla, käsi- ja kaulakoruilla.

Splash
Splash
Splash
Splash