Ihmisnukke Rodrigo Alvesin hampaat putosivat suusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tosielämän Ken-nukkena tunnetulle Rodrigo Alvesille on tehty vuosien varrella jopa 42 erilaista kauneusleikkausta, joiden myötä hän haluaa muuttaa itsensä tosielämän Ken-nukeksi. Sivutuotteena hän on kärsinyt monenlaisista terveysongelmista. Elokuussa hän esitteli uuden hammasrivistönsä.

Nyt hänen uutuuttaan kiiltänyt purukalusto on kuitenkin Daily Mail -lehden mukaan yllättäen pudonnut miehen suusta. Alves oli juhlimassa Marbellassa, kun hän joutui väkivaltaiseen välikohtaukseen paikallisten prostituoitujen kanssa. Aamulla hän heräsi osa uusista posliinihampaistaan tyynyllä. Mies itse kertoi lehdelle juoneensa liikaa ja purreensa omat hampaansa yöllä irti painajaisia nähdessään

Rodrigo Alvesin edellisessä terveyskriisissä hänelle aiheutui hengenvaarallinen ongelma, kun toiseen sieraimeen muodostui kuolio. Leikkaushaavat eivät parantuneet odotetulla tavalla ja keho alkoi hylkiä leikeltyä nenää. Lääkärit pelkäsivät, että tulehdus leviäisi myös muualle miehen kasvoihin. Kauneusleikkauksiin jo noin 500.000 euroa tuhlannut Rodrigo Alves toipui kriittisestä tilanteesta.

Splash
Splash
Splash