Yritys painattaa lemmikkien kuvia uimapukuihin – ensi kesän hitti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Haluaisitko tehdä kiintymyksesi lemmikkiäsi kohtaan kaikille selväksi myös uimarannoilla? Pian se saattaa olla mahdollista, mistä kiitos kuuluu uudelle australialaiselle startup-yritykselle.

Petflair-yrityksen haluaa tarjota asiakkaille mahdollisuuden painattaa oman kissan, koiran tai vaikkapa papukaijan kuvan uimavaatteisiin. Tarjolla on niin uimahousuja ja yksiosaisia uimapukuja, kuin myös pyyhkeitä ja kangaskasseja.

Yritys hakee parhaillaan rahoitusta toimilleen Kickstarter-varainkeruupalvelussa. Osa myytyjen uimavaatteiden tuloista tulee menemään hyvään tarkoitukseen. Yritystä perustamassa Brittany Bloomer on nimittäin myös löytöeläinkotien lopettamisuhan alla oleville eläimille uusia omistajia etsivän Pound Paws -järjestön perustaja.

 

Kickstarter