Bella Hadidin turvamieheltä nolo ylilyönti – supermalli riensi heti väliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Bella Hadid on tottunut siihen, että hänen ympärillään pyörii aina paljon paparazzeja ja turvamiehiä. New Yorkin muotiviikoilla kuvaajien ja turvamiesten välinen tilanne kävi kuitenkin niin intensiiviseksi, että nainen päätti heittäytyä hänen turvamiehensä ja valokuvaajan väliin.

20-vuotias Bella Hadid oli Daily Mail -sivuston mukaan ollut tulossa Michael Korsin muotinäytöksestä pois turvamiesten saattelemana, kun valokuvaajat olivat alkaneet piirittämään naista. Turvamiehet olivat kuvaajia kohtaan hyvin ehdottomia ja huusivat heille jatkuvasti tiukkaan sävyyn, että heidän tulee siirtyä kauemmaksi ja antaa naiselle tietä.

Turvamiesten tiukka tyyli on varmasti valokuvaajien suhteen tarpeen, mutta Bella Hadidin mielestä käytös meni kuitenkin liiallisuuksiin siinä kohtaa kun miespuolinen turvamies otti pienikokoisesta naispuolisesta valkuvaajasta kovin ottein kiinni.

Bella Hadid huomasi, että nainen on hädissään ja itkun partaalla jäätyään tolpan ja turvamiehen väliin miehen ottaessa hänestä kiinni. Hadid tuli heti valokuvaajan apuun ja huusi turvamiehelleen napakkaan sävyyn: ”Älä koske häneen!”. Sen jälkeen malli vielä katsoi naisen perään ja varmisti, että hänellä on kaikki hyvin.