Fazerin Jaffa-keksien uutuusmaku ”Vihreät kuulat” tuli kauppoihin – makua kehutaan loistavaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta suomalaiset innostuivat toden teolla Super-jäätelöiden paluusta pitkän tauon jälkeen, ja sittemmin sosiaalisessa mediassa villitsi tieto Fazerin uuden keksimaun mahdollisesta tulemisesta kauppoihin tämän vuoden joulumarkkinoille. Kyseessä oli Fazerin Vihreät Kuulat -makuinen Jaffa-keksi.

Kuva: Stara

Fazer kertoi alkukesästä tuovansa Vihreät kuulat -keksit kauppoihin ennen joulua, mutta Staran tarkkasilmäinen lukija huomasi niiden saapuneen myyntiin jo nyt. Suklaan, keksin ja Vihreiden kuulien makuyhdistelmästä veikataan hittiä, ja keksejä maistaneen lukijan mukaan odotukset täyttyivät hienosti.

Vihreät kuulat -marmeladimakeinen on esitelty alunperin jo vuonna 1908, kun Karl Fazer oli tuonut reseptin Venäjältä. Nykyisen nimen tuote sai vuonna 1929. Vihreät kuulat ovat jakaneet suomalaisten mielipiteitä siitä saakka, sillä niistä joko pitää tai sitten ei. Nämä marmeladimakeiset kuuluvat esimerkiksi monien perheiden perinteisiin jouluherkkuihin.