Jennifer Lawrence masentui synkästä roolistaan – piristi itseään Kardashianeilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvista tuttu näyttelijätär Jennifer Lawrence näyttelee pääosaa uudessa Mother-nimisessä kauhuelokuvassa. Lawrence kertoi, että rooliin eläytyminen vei hänet välillä niin syviin vesiin, että hänen tuli keksiä itselleen toimivia piristyskeinoja.

27-vuotias näyttelijätär Jennifer Lawrence kertoi juontaja Jimmy Fallonille, että synkän roolin sisäistäminen vei naisen välillä hyvin synkkiin tiloihin, joista oli vaikeaa päästä ulos. Lawrence kertoi, että ainut ja toimivin keino löytyi Kardashianien sisaruksista. Näyttelijä kertoi käyttäneensä itsensä piristämiseen Kardashianit-sarjaa, jota katsellessa hänen ajatuksensa pääsivät roolihahmosta irti.

Mother!-elokuvassa Jennifer Lawrencen hahmo asuu syrjäisessä maalaiskodissa Javies Bardemin esittämän aviomiehensä kanssa. Heidän elämänsä muuttuu yllättäen dramaattisesti Ed Harrisin ja Michelle Pfeifferin esittämän pariskunnan ilmaantuessa kuvioihin.

Kauhuelokuva on Jennifer Lawrencen poikaystävän Darren Aronofskyn ohjaama. Aronofsky on ohjannut aiemmin myös paljon ylistystä saaneen Black Swan -elokuvan, joten uusi trilleri saa varmasti myös yhtä vahvan otteen katsojastaan.