Kim Kardashian laajentaa yritystään – haluaa nyt oman tuoksun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian astui hetki sitten perheen kuopuksen Kylien kilpailijaksi lanseeraamalla oman kosmetiikkasarjansa. Kylie Jennerin yritys Kylie Cosmetics on ollut todellinen menestystarina ja kaikki naisen lanseeraamat tuotteet on aina nopeasti myyty loppuun.

Kim Kardashian perusti oman KKWBEAUTY-nimeä kantavan kosmetiikkabrändin, joka on tähän mennessä lanseerannut puuterisia ja voidemaisia tuotteita, jotka on tarkoitettu kasvonpiirteiden korostamiseen ja varjostusten tekemiseen. Tällä hetkellä nainen suunnittelee myös omaa uutta parfyymia.

Kim Kardashian on jo aiemmin keväällä vihjaillut, että hän suunnittelee oman hajuveden tekemistä. Nyt isot pyörät on nähtävästi laitettu pyörimään, sillä nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan gardenioista kuvan, johon hän oli kiinnittänyt kkwfragrance-tilin. Tilillä ei ole vielä yhtäkään kuvaa, mutta ilmeisesti nainen on jo luonut sosiaalisen median kanavan tulevia parfyymituotteitaan varten.

Gardenia

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on