Koiran ihon alta puristettiin esiin kymmenittäin matoja – video ei sovi herkimmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirissa elää joskus ikäviä loisia, joista eroon pääsemiseksi riittää usein lääkekuuri. Näin saadaan yleensä karkotettua myös suolistossa elävät madot. Nyt verkossa nähdään kuitenkin karmiva video, jossa koiran ihon alla eli kymmenittäin parisenttiseksi kasvaneita matoja.

Romy Budiarton eläinlääkärin vastaanotolla kuvaamalla videolla nähdään miten koiran ihossa on ensin outoja jälkiä, ja miten niiden syylliset paljastivat eläinlääkärin puristaessa koiran ihoa. Ihon alta alkaa putkahdella esiin matoja yksi toisensa jälkeen, ja lopulta niitä on yhteensä kymmeniä.

Yksi puristuskerta ei riittänyt, sillä matoja puristui ihon alta todella paljon. Matojen oletetaan olleen kärpästen toukkia, mutta tiedolle ei ole saatu vahvistusta. Ne ovat joka tapauksessa syöneet elävän koiran kudosta kasvaakseen. Vastaavia tapauksia on havaittu myös ihmisillä, jotka ovat vaeltaneet esimerkiksi Brasilian sademetsissä.