Miss Suomi 2017 tulee Vaasasta tai Turusta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -kilpailut ovat taas käynnissä, kun missifinalistit kiertävät parhaillaan Suomea esittäytymässä kansalaisille. Suomen kaunein nainen vuodelle 2017 kruunataan 1. lokakuuta kisattavassa Miss Suomi -finaalissa, joka kisataan nyt jo 80. kerran. Spekulaatiot kärkikolmikosta käyvät parhaillaan kuumana.

Iltalehden ja Ilta-Sanomien äänestyksissä lukijat äänestivät suosikeikseen vaasalaisen missikaunotar Essi Unkurin ja turkulaisen Adriana Gerxhalijan. Kansainvälinen peliyhtiö uskoo, että voittajaksi nousee tänä vuonna Unkuri. Toiseksi suurin suosikki on Gerxhalija ja kolmanneksi suurin suosikki on helsinkiläinen Michaela Söderholm. Epätodennäköisimmäksi voittajaksi listattiin Beata Papp.

Miss Suomi -finaali nähdään suorana lähetyksenä TV5-kanavalla sunnuntaina 1. lokakuuta kello 19.30 alkaen. Lähetyksen juontajina nähdään Miss Suomi 2001 Heidi Sohlberg ja muusikko-juontaja Sebastian Rejman.

Essi Unkuri

Hiukset: @teuvoloman #misssuomi2017 #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #misssuomitour2017 #aninkainenfi #aninkainen_fi

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

Morning gorgeous.

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

Adriana Gerxhalija