Pikkupojan isä menehtyi – 8 kuukautta myöhemmin haudalta löytyi paketti

Viihdeuutiset · Stara.fi

23-vuotias Cody Wells menehtyi taannoin auto-onnettomuudessa, ja häntä jäivät kaipaamaan Danielle-tyttöystävä ja pariskunnan kaksivuotias Braxton-poika. Poika ei nuoresta iästään johtuen ymmärtänyt mitä oli tapahtunut, ja ettei hän enää koskaan tapaisi isäänsä. Suru ja ikävä olivat kuitenkin vahvasti läsnä isän kuolemasta lähtien.

Äiti ja poika vierailivat perheenisän haudalla päivittäin, jotta poika voisi leikkiä ja viettää siten aikaa lähellä isäänsä. Pojalla oli usein leluja mukanaan haudalla. Sitten yllättäen kahdeksan kuukautta kuoleman jälkeen äiti ja poika saapuivat taas tuttuun tapaansa haudalle, jossa heitä odotti yllättävä näky. Haudalla oli mystinen lahjapaketti.

Braxton-poika juoksi innoissaan paketin luokse ja avasi sen. Lahjapaketissa oli leluautoja, joihin poika innostui ikihyviksi. Hänen kasvonsa olivat yhtä hymyä ja poika kertoi isänsä jättäneen hänelle lahjan. Myöhemmin äiti sai tietää, että lahjan pojalle oli jättänyt hautakiven suunnittelija Chris Blake, joka oli saanut tietää pojan haudalle aiemmin unohtamien pikkuautojen särkyneen ruohonleikkurissa.