Toimittaja haastatteli ”maailman viisainta” – sai haastattelijankin hämilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parhaillaan Yhdysvaltojen Floridan osavaltiossa riehuva viitoskategorian hurrikaani Irma on saanut ihmiset pakenemaan sankoin joukoin. Nyt sosiaalisessa mediassa leviää video todella rauhallisesta ja viisaasta miehestä, joka joutui sattumalta katuhaastattelijan lähestymäksi.

Fox News -uutisten uutislähetyksessä tehtiin pieni insertti, jossa Miami Beach -rannalla kävelevä toimittaja halusi kuulla ohikulkijoilta kommentteja Irma-hurrikaaniin liittyen. Toimittajaa vastaan käveli mies, jolta toimittaja kysyi, että onko mies huolissaan tai peloissaan hurrikaanin lähestyessä aluetta.

Toimittaja sai todella yllättyä miehen ammattimaisesta vastauksesta. Mies oli hyvin tietoinen myrskystä, sen liikkeistä, ilmaston toimimisesta ja kaikesta mikä myrskyn kehittymiseen vaikuttaa. Mies sai haastattelijankin melko sanattomaksi tyhjentävällä vastauksellaan, jonka loppukaneetti oli se, että hän ei ole huolissaan. Haastattelu on jaettu Twitterissä otsikolla: ”Fox saattoi juuri haastatella viisainta elossa olevaa miestä”.