Angelina Jolie kertoi rankasta vuodestaan: ”Olen nyt hieman vahvempi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodin unelmapariskuntana pidetty aviopari Brad Pitt ja Angelina Jolie erosivat vuosi sitten. Nyt heidän kerrotaan lähentyneen uudestaan ja aloittavan puhtaalta pöydältä avioeron pysyessä kuitenkin yhä voimassa. Jolie on kommentoinut ajattelevansa lasten hyvinvointia aina ensimmäisenä jokaista päätöstä tehdessään.

Jolie kertoi People-lehden haastattelussa, että hän tuntee nyt avioeron jälkeen ensimmäistä kertaa, että hän on hieman vahvempi. Nainen myöntää, että ylä- ja alamäkiä on ollut paljon, mutta äitinä hänellä on ollut velvollisuus pitää lasten hyvinvoinnista parasta mahdollista huolta perhe-elämän muuttuessa niin radikaalisti.

Angelina Jolie on pitänyt näyttelijänuraltaan hieman taukoa vaikean vuoden vuoksi. Nyt nainen kuitenkin on valmis ottamaan lisää uusia töitä vastaan. Jolien prioriteettina on edelleen hänen lastensa hyvinvointi, minkä vuoksi hän onkin ollut paljon kotona heidän kanssaan. Seuraava Angelina Jolien tähdittämä elokuva tulee olemaan Pahatar 2.