Cameron Diaz paljasti – tämä yksinkertainen 10 minuutin treeni toimii

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz muistetaan monien menestyksekkäiden elokuvien päärooleista. 45-vuotias nainen meni kaksi vuotta sitten naimisiin Good Charlotte -yhtyeen keulahahmon Benji Maddenin kanssa, ja on pitänyt sen jälkeen taukoa valkokankaalta.

Cameron Diaz on myös kirjoittanut The Longevity Book -nimisen kirjan, jossa käsitellään ikääntymistä. Kirjan esittelytilaisuuksissa Diaz on antanut naisille neuvoja ravinnon, kuntoilun sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin suhteen. Yhdessä tilaisuudessa näyttelijätär paljasti parhaan treenivinkkinsä.

Cameron Diazin mukaan ihmisten kannattaisi tehdä enemmän tehokkaita ja lyhyitä treenejä pitkien ja tasaisten treenien sijaan. Nainen suosii etenkin sellaista interval-treeniä, jossa juostaan tai liikutaan crosstrainer-laitteella minuutti niin kovaa vauhtia kuin suinkin pystytään, minkä jälkeen taas kävellään minuutti. Tätä toistetaan viisi kertaa, minkä jälkeen 10 minuutin treeni on kuluttanut energiavarastot tyhjiksi ja puskenut kunnon hien pintaan.