Jessica Biel suutelee lukuisia miehiä työkseen – aviomies yrittää ymmärtää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Jessica Biel tähdittää tällä hetkellä The Sinner -nimistä televisiosarjaa. Biel oli kertomassa uudesta työstään The Ellen Show -keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi mitä mieltä aviomies Justin Timberlake on hänen suutelukohtauksistaan.

Ellen DeGeneres oli The Sinner -sarjaa katsottuaan kiinnittänyt huomiota siihen, että jo seitsemän ensimmäisen jakson aikana Biel oli suudellut useamman eri miehen kanssa. Juontaja kysyi näyttelijättäreltä, että mitä mieltä oma aviomies mahtaa tästä olla. Bielin mukaan Timberlake ei ole asiasta innoissaan, mutta ymmärtää, että se kuuluu naisen työnkuvaan.

35-vuotias Jessica Biel meni poptähti Justin Timberlaken kanssa naimisiin vuonna 2012. Tämän jälkeen nainen on työnsä puolesta joutunut kameran edessä suutelemaan muita miehiä. Justin Timberlake on kuitenkin Bielin mukaan hyvin ymmärtäväinen, vaikka ei olekaan riemuissaan siitä, että joutuu näkemään oman vaimonsa suutelemassa muiden miesten kanssa.