Mitä tapahtui Kylie Jennerin nänneille? Alusvaatekuva ihmetyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmetiikka-alan yrittäjä Kylie Jennerin ulkonäkö on muuttunut radikaalisti muutamassa vuodessa. Nainen tunnusti äskettäin ottaneensa huulitäytteet, koska hänen ensisuudelmansa oli haukkunut neitokaisen huulia pieniksi. Nyt Kylien nännit herättävät keskustelua.

Nettisensaatioksi paljastavilla kuvillaan noussut Kardashianin perheen kuopus, Kylie Jenner, on jälleen julkaissut Facebookissa alusasuotoksen. Naisella on yllään verkkokankaasta valmistetut pitsirintaliivit ja samaa sarjaa olevat stringit. Yksi kysymys on noussut kaikkien huulille: Missä on Kylien nännit?

Yksi kuvan kommentoijista sanookin, että Kylien nännejä ei saa haukkua liian pieniksi, koska muuten hän suurentaa niitä kauneuskirurgian avulla. Todellisuudessa nainen on varmaankin peittänyt lävistetyt nänninsä tarralapuilla tai rintaliiveissä on ihon värinen vuorikangas. Kylie kiistää ottaneensa silikonit.

Publié par Kylie Jenner sur dimanche 17 septembre 2017