Olematon seksielämä aiheutti Fergien ja Josh Duhamelin avioeron

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Fergie ja näyttelijä Josh Duhamel ovat olleet yhdessä 14 vuotta, joista kahdeksan naimisissa. Äskettäin erostaan ilmoittanut pariskunta vietti pitkään kuivaa kautta suhteessaan. Fergie on kertonut, että he eivät enää rakastaneet toisiaan.

Splash

Neljävuotiaan Axl-pojan vanhemmat tiedottivat erostaan, vaikka he eivät ole vielä toimittaneet virallisia papereita oikeuteen. RadarOnlinen saamien tietojen mukaan Fergie oli se, joka pani stopin suhteelle. Pariskunta ei ollut harrastanut seksiä yli vuoteen.

Fergie esiintyi äskettäin superseksikkäänä sinkkuäitinä Rio De Janeirossa. Hän tuli alunperin tunnetuksi The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajana. Fergien uusi albumi Double Dutchess ilmestyy perjantaina 22. syyskuuta.

@voguebrasil

A post shared by Fergie (@fergie) on