Pyöräilijän kauhun hetki videolle – karhu tuli vastaan polulla!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla pyöräilijän retki saa vaarallisen käänteen hänen joutuessaan tekemisiin villin luonnon kanssa. Maastopyöräilijän reitille ilmestyi ilmielävä karhu. Videolla pyöräilijä on ajamassa Alaskassa sijaitsevalla luontopolulla.

Yhtäkkiä hän näkee edessään karhun, ja kääntää ajoneuvonsa nopeasti pois polulta. Mies lentää kohti läheistä puskaa. Video katkeaa miehen kaatumiseen, mutta tilanne ei päättynyt huonosti. Pyöräilijä selvisi kohtauksesta säikähdyksellä ja jakoi videonsa myöhemmin verkossa. Miehen mukaan karhu käyttäytyi tilanteessa rauhallisesti.

– Sanoin muutamia sopimattomia sanoja. Talutin pyörääni hitaasti taaksepäin, ja lähdin polkemaan nopeasti vastakkaiseen suuntaan, pyöräilijä kuvaili Redditissä.

– Karhua ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. En ole koskaan tuntenut oloani niin merkityksettömäksi ja samaan aikaan onnelliseksi siitä, hän jatkoi.