Rihannan rinnat pursuivat tiukasta asusta – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna järjesti viime viikolla New Yorkin muotiviikoilla kolmannen vuosittaisen The Diamond Ball -gaalan, josta on muodostunut julkkispiirien kuumima hyväntekeväisyystapahtuma. Tähdet pukeutuivat parhaimpiinsa ja illan kuningatar Rihanna ei hänkään pettänyt asuvalinnallaan.

Nyt Rihanna omat juhlat ovat kuitenkin jo takana, ja eilen hän asteli New Yorkissa viettämään iltaa todella näyttävässä asussa. Rihanna oli joutunut ahtamaan rintansa todella tiukkaan yläosaan, josta kurvit pursuivat yli ja vilautus oli millien päässä.

29-vuotias Rihanna on keskittynyt viime aikoina lomailemaan ja juhlimaan, ja parhaillaan häneltä odotetaan uusia kansainvälisiä ykköshittejä. Sellaisia ei nimittäin ole viime aikoina listoilla juuri näkynyt.

Splash
Splash
Splash
Splash