Sanni romahtaa Vain elämää -jaksossa: ”Hirveä tunne, kun sä vaan murskaannut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin viime perjantaina Jari Sillanpään päivää, ja tällä viikolla on Sannin päivän vuoro. Sanni avaa ohjelmassa sielunsa portteja avoimemmaksi kuin hänestä on aiemmin julkisuudessa nähty. Hän haastaa jopa Jari Sillanpään Satulinnan kovimpana kyynelehtijänä.

Lounaalla keskustelut hyppäävät syviin vesiin, ja Kaija Koon esittämän Että mitähän vittua? -kappaleen yhteydessä Sanni kertoo ensimmäistä kertaa biisiin taustalla olevan raskaan tarinan.

– Mä en ole koskaan puhunut tästä, mutta tuo biisi lähti sellaisesta tilanteesta, että olin tosi rakastunut. Oltiin yksissä mökkibileissä, ja mä menin aikaisin nukkumaan. Aamulla kysyin, että mikä meininki porukalla oli illalla ollut. Siellä oli messissä sellainen kamera, missä oli kuvakollaasi tästä tyypistä säätämässä kaikkien kanssa, Sanni sanoo ja murtuu kyyneliin.

– Sillon mietin, että mitä vittua tapahtuu. Moni kelaa, että toi biisi on vaan läppä, että mimmi haluaa kiroilla. Toi biisi ei missään nimessä syntynyt siihen aikakauteen, vaan se syntyi paljon myöhemmin. Sen pystyi kirjoittamaan vasta paljon myöhemmin. Se on niin hirveä tunne, kun sä vaan murskaannut.