Yritys etsii Donald Trumpin kaksoisolentoa – ehtona viikoittainen suihkurusketus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näytätkö Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpilta? Siinä tapauksessa sinulle saattaisi olla töitä tarjolla lontoolaisen yrityksen riveissä.

Yrityksille erilaisia tilaisuuksia ja virkistyspäiviä järjestävä Team Tactics etsii Donald Trumpin kaksoisolentoa. Kaksoisolennon toimenkuvaan kuuluisi toimia Diili-teemaisten tiiminrakennustapahtumien juontajana.

Tehtävään palkattavan Trumpin kaksoisolennon täytyy vierailla viikottain suihkurusketuksessa ja laitattaa päivittäin hiuksensa samaan tapaan kuin esikuvalla. Hänen täytyy myös pysytellä roolissa kahdeksantuntisten työpäivien ajan.

Trumpin kaksoisolennolle luvataan hyvätasoista palkkaa. Tästäkin huolimatta sopivien ehdokkaiden etsiminen on osoittautunut hankalammaksi kun alun perin luultiin. Sen epäillään johtuvan presidentin huonosta suosiosta brittien keskuudessa.

– Trump on kuka hän on. Monet eivät ehkä halua korostaa sitä, että he näyttävät häneltä. Tai ehkä Trumpia ei vain ole hauska esittää, yhtiön edustaja pohti HuffPost-lehden mukaan.

 

Team Tactics