3-vuotias osaa tehdä cappuccinon – työskentelee jo kahvilassa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bindle Coffee -niminen kahvila sijaitsee Coloradon Fort Collinsissa. Yksi kahvilan vetonauloista herkullisen kahvin lisäksi on pieni Adler-poika, joka on jo kolmevuotiaasta saakka tehnyt asiakkaille herkullisia erikoiskahvijuomia.

Adler toimii Bindle Coffee -kahvilassa hänen isänsä valvovien ja huolehtivien silmien alla iloisena apurina. Parasta kahvilaa etsivä blogi Beanhunter oli eksynyt kahvilaan ja ihastunut heti Adleriin, joka on luultavasti maailman nuorin barista.

Benjamin Dinsmore on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, joka on kuvattu kolmevuotiaasta Adlerista kaksi vuotta sitten. Tämä poika on selvästi innoissaan hänen isänsä ammatista ja tulee videosta päätellen seuraamaan isän jalanjälkiä kahvilassa vielä vuosia.