34-vuotias Scott Disick pokasi 19-vuotiaan Sofia Richien?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta myös suomalaisille tutuksi tullut Scott Disick on nähty kymmenien eri naisten kainaloissa Kourtney Kardashianista eroamisen jälkeen. Mies toimitettiin äskettäin sairaalaan ambulanssilla, kun mies oli saanut pitkän bileputken päätteeksi hermoromahduksen.

34-vuotias Scott Disick on viime aikoina nähty melko nuorten kaunottarien seurassa. Nyt mies on viihtynyt etenkin 19-vuotiaan Sofia Richien seurassa. Parivaljakko on Cosmopolitan-sivuston mukaan nähty yhdessä muun muassa ruokaostoksilla ja kahviloissa Beverly Hillsissä.

Sofia Richien lähipiiristä on kerrottu, että pari on nykyään erottamaton ja viettää jokaisen päivän yhdessä. Richien on myös kerrottu olevan todella ihastunut Disickiin. Nainen on kuitenkin itse kehottanut muita rauhoittumaan ja kertonut, että hän ja Disick ovat vain ystäviä.