Plus-kokoinen malli kritisoi Rihannan muotinäytöstä: ”Miksi lavalla ei nähty kurveja?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Ashley Graham on myös tehnyt muotimaailman historiaa pääsemällä kävelemään Michael Korsin näytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia.

29-vuotias Ashley Graham on ollut myös monien mallien himoitsemassa Sports Illustrated Swimsuit -lehden kannessa. Nyt nainen onkin ihmetellyt sitä minkä vuoksi yksikään plus- tai normaalikokoinen malli ei kelvannut poptähti Rihannan ja Fentyn muotinäytöslavalle.

Ashley Graham kritisoi Glamour-lehden mukaan Fentyn muotinäytöstä sen vuoksi, että siinä ei ollut yhtäkään isompikokoista naista. Graham ihmetteli asiaa varsinkin sen vuoksi, että Rihanna tunnetaan hyvin vahvoista mielipiteistä, joiden vuoksi Ashley Graham olisi ajatellut hänen ajavan muotinäytöksessään hieman laajempaa kuvaa naisvartalosta.