Brooklyn Beckham ja Chloe Grace Moretz taas yhdessä – vanha suoja janotti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin New Yorkiin opiskelemaan muuttanut Brooklyn Beckham on lämmittänyt uudelleen suhteensa näyttelijä Chloë Grace Moretziin. 18-vuotias valokuvaaja ja 20-vuotias näyttelijä ovat tapailleet kausittain vuodesta 2014 saakka.

Brooklyn Beckham julkaisi äskettäin Instagramissa kuvan, jonka yhteyteen hän oli kirjoittanut rakkautta täynnä olevan tekstin. Kuvassa hän katsoo elokuvaa tyttöystävänsä jalka sylissä ja kokee hetken olevan parasta ikinä. Myöhemmin Beckham täggäsi Chloë Grace Moretzin kuvaan.

Pari tapaili ensimmäisen kerran vuonna 2014. Heidän pisin seurusteluaika oli viime vuonna kesällä, kun kaksikko piti yhtä viiden kuukauden ajan. Suhde päättyi, kun Beckhamit muuttivat Los Angelesista takaisin Lontooseen. Nyt kaksikko näyttää nauttivan yhteisistä hetkistä New Yorkissa.

https://www.instagram.com/p/BZJoMdMAd2I/?taken-by=brooklynbeckham