Jessica Biel yllätti Ellen DeGeneresin – kaikkien aikojen hienoin sisääntulo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Jessica Biel tähdittää tällä hetkellä The Sinner -nimistä televisiosarjaa. Biel oli kertomassa uudesta työstään The Ellen Show -keskusteluohjelmassa, jonne hän asteli sisään todella näyttävällä tyylillä.

Jessica Biel on aiemmin pitänyt hallussaan ohjelman pisintä sisääntuloa, jossa hän tanssi todella kauan musiikin tahdissa ennen kuin hän istuutui Ellen DeGeneresin haastateltavaksi sohvatuoleille. Tällä kerralla nainen halusi tehdä jotakin näyttävää, ja päätti tulla sisään Dirty Dancing -tyylillä.

Jessica Biel yllätti Ellenin ja studioyleisön saapumalla haastatteluun katsomon puolelta. Hauskan tanssin kruunasi klassikkoelokuvasta tuttu todella näyttävä ja vaikea tanssiliike, jossa nainen juoksee miestä kohti ja mies nostaa hänet ylös suorille käsivarsille.