Kuva leviää verkossa – kuka oksensi Emmy-gaalan punaiselle matolle?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa viikonloppuna vietetyn Emmy-gaalan punaisella matolla nähtiin jotain muutakin kuin television valovoimaisimpia tähtiä. Joku oli nimittäin mitä ilmeisimmin antanut ylen tapahtuman glamour-loisteen keskellä.

Twitterissä levinneessä kuvassa nähdään Emmy-gaalan punaiselle matolle ilmestynyt tahra, joka näyttää epäilyttävästi oksennukselta. Toistaiseksi on epäselvää, kenen aikaansaannos ällöttävä yllätys oli.

– Joku oksensi Emmyn punaiselle matolle. Tämä kuva ansaitsi Pulitzer-palkinnon, kuvan jakanut Twitter-käyttäjä kirjoitti.

Tämänvuotisessa Emmy-gaalassa puhututtivat oksennuksen lisäksi muun muassa Valkoisen talon ex-tiedottaja Sean Spicerin yllätysesiintyminen. Parhaat televisiosarjat ja -ohjelmat palkitsevan gaalan suurimpina voittajina selvisivät tänä vuonna muun muassa Hulu-suoratoistopalvelun The Handmaid’s Tale ja Nicole Kidmanin tähdittämä minisarja Big Little Lies.