Lady Gagan tila pahentunut – kiertue peruttu loppuvuoden ajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Lady Gagan tuhannet fanit ovat joutuneet lähipäivien aikana pettymään naisen peruessa konsertteja sairastumisen myötä. Aluksi nainen lepytteli faneja pizzalla ja nimikirjoitustilaisuuksilla, mutta nyt hän on kuitenkin sairaalavuoteen oma.

31-vuotias Lady Gaga joutui nyt siirtämään koko Joanne World Tour -kiertueen Euroopan osuuden. Euroopan osuus kiertueesta olisi alkanut 21. syyskuuta Barcelonasta ja kestänyt kuusi viikkoa. Tällä hetkellä kiertueen loppuosa on lykätty ensi vuoden puolelle.

Poptähti Lady Gaga on paljastanut kärsivänsä kiputiloja aiheuttavasta kroonisesta sairaudesta. Tähti kertoi Twitterissä sairastavansa fibromyalgiaa, joka tunnetaan myös pehmytkudosreumana. Lady Gaga avautui jo vuonna 2013 kärsivänsä kroonisesta kivusta.

Fibromyalgia aiheuttaa kipua lihaksissa, jänteissä ja nivelissä. Lisäksi se voi aiheuttaa unettomuutta, lihasjäykkyyttä ja muisti- sekä keskittymisvaikeuksia. Vaiva on yleisempi naisilla kuin miehillä.

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

I have always been honest about my physical and mental health struggles. Searching for years to get to the bottom of them. It is complicated and difficult to explain, and we are trying to figure it out. As I get stronger and when I feel ready, I will tell my story in more depth, and plan to take this on strongly so I can not only raise awareness, but expand research for others who suffer as I do, so I can help make a difference. I use the word "suffer" not for pity, or attention, and have been disappointed to see people online suggest that I'm being dramatic, making this up, or playing the victim to get out of touring. If you knew me, you would know this couldn't be further from the truth. I'm a fighter. I use the word suffer not only because trauma and chronic pain have changed my life, but because they are keeping me from living a normal life. They are also keeping me from what I love the most in the world: performing for my fans. I am looking forward to touring again soon, but I have to be with my doctors right now so I can be strong and perform for you all for the next 60 years or more. I love you so much.

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on