Lapsia pelastanut putosi maailmanpyörästä – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen North Carolinassa sijaitsevassa huvipuistossa todistettiin todellista jännitysnäytelmää työntekijän pelastaessa lapsia epäkuntoisesta maailmanpyörästä. Mies tippui alas, mutta selvisi hengissä kuin ihmeen kaupalla.

Kaksi lasta jäi roikkumaan maailmanpyörän vaunusta laitteen mentyä epäkuntoon. Maailmanpyörää operoiva työntekijä Albert Irwin yritti auttaa lapset turvaan kiipeämällä heidän luokseen. Mies oli lohduttanut pelokkaita lapsia, vakuutellen heille että he eivät tule kuolemaan.

Kun Irwin yritti korjata vaunua, hänen jalkansa lipesi. Useiden metrien pituisen matkan pudonnut mies törmäsi tippuessaan muihin vaunuihin. Tästäkin huolimatta hän selvisi onnettomuudesta yhdellä murtuneella sormella.

Järkyttävä hetki tallentui videolle huvipuiston vieraiden toimesta. Laitteeseen jumiin jääneet lapset onnistuttiin Inside Edition -sivuston mukaan saamaan turvallisesti alas, ja he pääsivät palaamaan äitinsä luokse.