Mick Jagger halusi yksityisyyttä – hotellilta hauska ratkaisu

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rolling Stones -yhtyeen tähdet ovat parhaillaan No Filter -kiertuellaan Euroopassa. Toissapäivänä he saapuivat Sveitsin Zurichiin massiivisella yksityiskoneella, jonka kylkeen yhtyeen nimi ja tunnusmerkki on maalattu. Hotellissaan Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood ja Charlie Watts haluavat yksityisyyttä.

Vuonna 2014 yhtyeen laulajatähti Mick Jagger vieraili saman hotellin sviitissä, kun tarkkasilmäiset paparazzit kuvasivat hänet parvekkeella ensimmäisen kerran yhdessä tyttöystävänsä, balettitanssija Melanie Hamrickin kanssa. Nyt Jagger ei halunnut päätyä uudelleen samanlaisiin kuviin, joten hän vaati sviittinsä parvekkeelle näköesteitä.

Hotelli toimi laulajan toiveiden mukaisesti ja tilasi parvekkeen täyteen tuuheita pensaita. Pensaat toimitettiin paikalle jo päiväkausia ennen yhtyeen saapumista ja ne poistettaneen pian Jaggerin poistumisen jälkeen. Yhtye esiintyy Zurichissa vasta 20. syyskuuta, joten yhtyeellä on muutama päivä vapaa-aikaa kaupungissa.

Splash
Splash
Splash