Nainen yritti kuvata joogahetkeään – kissa halusi mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jooga on saavuttanut viime vuosien aikana suuren suosion, ja verkossa nähdäänkin jo toinen toistaan upeampia joogavideoita. Videoissa lajia pitkään harrastaneet esittelevät erilaisia haastavia asentoja, joissa ollaan esimerkiksi käsillä- tai päälläseisonnassa.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen on laittanut kameran lattialle kuvaamaan sitä, kun hän harjoittaa joogaa ja nousee päälläseisontaan. Kamera ei ehdi tallentamaan kuin pari sekuntia ennen kuin omistajan kissa saapuu paikalle. Kissa menee suoraan kameran eteen ihmettelemään lattialle laitettua kameraa.

Lemmikit eivät näytä olevan omistajiensa tavoin yhtä innoissaan lajista. Kissat ja koirat tulevat vaikeuttamaan jatkuvasti kotona harjoittelevia ja kiehnäävät heidän lähellään joogatessa. Tämä kissa on kuitenkin poikkeus, koska sitä ei kiinnosta edes omistajansa häiritseminen vaan sen kaikki huomio on kohdistettu kuvaavaan kameraan.