Uhkeuden perikuva! Sofia Vergara teki sen taas punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Sofia Vergara tunnetaa muun muassa televisiosarjoista Moderni perhe ja Dirty Sexy Money. Taannoin kolumbialaissyntyinen tähti nähtiin rohkeasti lehden kannessa täysin alastomana. Nyt hänet ikuistettiin punaisella matolla saapumassa Emmy-gaalaan.

Los Angelesissa 69. kertaa järjestetyssä Emmy-gaalassa ei voitu jättää huomiotta Sofian upeaa vartaloa ja sitä täydellisesti korostavaa asuvalintaa, sillä Vergaran valkoinen iltapuku ei jättänyt juuri arvailun varaa televisiokaunottaren kurveista.

Women’s Health -lehden haastattelussa Vergara puhui taannoin positiivisesta kehonkuvasta. 45-vuotiaan tähden mukaan hän on valmis ottamaan iän myötä tulevat muutokset vastaan, sekä kertoo haluavansa näyttää ikäiseltään ja samaan aikaan upealta.

– Tässä on 45-vuotias nainen, joka voi esitellä omaa vartaloaan. Asiat eivät ole kuin aikaisemmin jolloin ainoastaan nuoret tytöt pääsivät lehtien kansiin, Vergara kuvailee.

Splash
Splash
Splash