Taapero ei osannut sanoa jäätelö-sanaa – keksi hauskan ratkaisun

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset eivät aina opi sanomaan kaikkia sanoja oikein opetellessaan puhumaan. Toisinaan lapsilla on aluksi niin erikoinen tapa puhua ja ääntää sanoja, että vain omat vanhemmat voivat saada niistä selvää. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa isä kuulee millä nimellä tytär kutsuu jäätelöä.

Perheenisä on kuvannut pientä Delta-nimistä tyttöään videolle kuultuaan miten hauskasti tyttö sanoo sanan jäätelö. Delta ei ilmeisesti ole oppinut sanomaan sanaa, minkä vuoksi hän on päättänyt keksiä täysin oman siansaksasanan jäätelölle.

Isä ei pysty olemaan pidättämättä nauruaan kun hän yrittää saada tytärtään sanomaan jäätelö-sanaa. Tyttö osaa sanoa aina erikseen sanat ice ja cream, mutta kun hänen tulisi yhdistää nämä kaksi sanaa, hän katsoo isäänsä hymyillen ja sanoo iloisesti: ”Kantomnou!”.