Aalto vei pariskunnan hääkuvat – kuukausien päästä onni potkaisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun voimakas aalto vei Heatherin ja Kolen hääkuvat sisältäneen kameran mennessään, luuli pari menettäneensä ne ikuisiksi ajoiksi. Kaksi kuukautta myöhemmin tapahtui kuitenkin jotakin odottamatonta. Heather ja Kole järjestivät häänsä Kalifornian idyllisellä Laguna Beachilla.

Seremonian jälkeen pari ja häävieraat asettivat kamerat ja käsilaukut rantavallille, luullen niiden olevan turvassa. Voimakas aalto kuitenkin yllätti juhlijat, ja vei hääkuvat sisältäneen kameran mennessään. Hääpari yritti pelastaa kameraa vedestä, mutta virta oli jo ehtinyt viemään sen.

Kaksi kuukautta myöhemmin Alex Noble ja hänen tyttöystävänsä Maria löysivät samaiselta rannalta hylätyn kameran. Marian veli onnistui pelastamaan laitteesta 172 valokuvaa. Otoksia jaettiin Facebookissa siinä toivossa, että kameran omistaja löytäisi ne. Lopulta näin kävi. Kameran hukanneet Kole ja Heather eivät olleet uskoa hämmästyttävän hyvää tuuriaan.

– En voi kuvailla kuinka kiitollisia olemme, Heather kuvaili Inside Edition -sivustolle.