Demi Rose poseerasi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rose Mawbya, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Nyt Demi on poseerannut rohkeissa kuvissa Espanjan Ibizalla.

Demi Rose ikuistettiin bilesaarella poseeraamassa Wolf & Whistle -bikinimerkin mainoskuvauksissa. Hän keikisteli viettelevissä asennoissa muun muassa uima-altaassa ja sen reunalla.

22-vuotias Demi Rose Mawby on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash